Најава: Министар Сребренка Голић у посјети општинама Невесиње и Билећа

Министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске Сребренка Голић посјетиће  u уторак, 10.10.2017.године општине Невесиње и Билећа према сљедећем протоколу:


10:00 часова Невесиње (зграда Општине) – састанак министра Сребренке Голић са замјеником начелника општине и општинским руководством, на којем ће се, између осталог разговарати о потребама и могућностима за имплементацију пројекта у области енергетске ефикасности на подручју општине Невесиње. Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање кадрова и фотографисање на почетку састанка.

10:30 часова – министар Голић ће обићи Спортску дворану «Невесињка» – изјаве за медије послије обиласка.

На путу из Невесиња за Билећу министар Сребренка Голић обићи ће радове на изградњи ХЕ Дабар – изјаве за медије око 12 часова на локацији.

13:00 часова Билећа (зграда општине) –министри Сребренка Голић и Драган Богданића састаће се са начелником Општине Билећа Миљаном Алексићем. Сниматељима и фоторепортерима биће омогућено снимање кадрова и фотографисање на почетку састанка.

13:30 часова – обилазак Основне школе Свети Сава у Билећи, која је реконструисана у оквиру пројекта „Енергетска ефикасност у Републици Српској“.

14:00 часова – Министри Сребренка Голић и Драган Богданић обићи ће ЈЗУ Дом здравља Билећа – изјаве за медије након састанка са запосленима у овој установи.