Највећи сајам о енергетској ефикасности, одрживом развоју, води и иновацијама RENEXPO БиХ и ове године у Сарајеву!

RENEXPO је највећи међународни сајам и конференцијски програм у региону који се бави развојем одрживе енергије, заштитом животне средине, водом и отпадом.

Догађај се одржава по четврти пут у Сарајеву, од 8. до 9. новембра у Хотелу Hills.

Више од 1.500 експерата из БиХ, региона и Европе окупиће се ове године на сајму и конференцији RENEXPO  БиХ. Они ће размјењивати ставове, знање и информације о најновијим технолошким достигнућима, иновацијама и рјешењима за одрживи развој у области енергије и околине.

Ове године, као и претходних година, сајам окупља инвеститоре, стручњаке, представнике државних и локалних институција, пословне лидере из области обновљивих извора енергије, заштите животне средине, управљања водама и отпадом. Такође, на изложбеној површини сајма која се простире на 2.000 квадратних метара, представиће се више од 80 регионалних и међународних лидера у области биогаса, биомасе, хидроенергије, енергетске ефикасности, управљања отпадом, енергије воде и вјетра, заштите од поплава.

Због тога RENEXPO БиХ представља догађај који не смију пропустити сви они који желе да унаприједе свој посао и да буду у кораку са будућности.

Током дводневног догађаја, очекује Вас програм који се састоји од конференција, семинара, радионица, панела, округлих столова, форума и B2B састанака који има за циљ размјену знања и искустава уз међусобну сарадњу и постизање заједничких циљева у будућности.

Дугорочна сарадња између Њемачког Друштва за Међународну Сарадњу (GIZ) и платформе RENEXPO наставиће се и ове године. Поред програма енергетске ефикасности у грађевинарству, GIZ ће представити и програме подршке обновљивим изворима енергије у БиХ кроз радионице из области хидроенергије, биомасе и израду програма за инвеститоре.

извор:www.biznisinfo.ba